top of page
Vastavalon Dream On Dreamer
Kuura
Vastavalon Dream On Dreamer "Kuura", s. 20.4.2018
(Astalan Yolanda x Astalan Zetka)
IMG_2336.jpg

Vastavalon Dream On Dreamer ”Kuura” on luonteeltaan eloisa ja ystävällinen koira. Ikäänsä nähden Kuuraa voisi luonnehtia vielä pentumaiseksikin, sillä se on todella leikkisä ja valmis aina kaikkeen uuteen pilke silmäkulmassa. Tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu myös Kennelliiton kaverikoirakoulutuksen suorittaminen, koska Kuura rakastaa ihmisiä.

Kuura on kaunis koira, joka on perinyt ulkomuotoaan paljon isältään Astalan Zetkalta. Juniori-ikäisenä se oli vielä kovin siro, mutta metsäkäyntien lisääntymisen myötä Kuura on saanut lisää lihaksia ja näyttää jo jykevämmältä metsästyskoiralta.

Kuuran paras metsästysominaisuus on haku. Se on nopea ylösottaja tehden töitä enimmäkseen ilmavainuisesti. Kuura on sitkeä ajaja, mutta tietyöskentelyä pitää vielä harjoitella. Pidämme paljon myös Kuuran moniäänisestä ja kertovasta haukusta. Iän myötä Kuura on osoittanut omistavansa myös sitkeän metsästysinnon, joka on ollut erittäin hieno asia.

Kuura on saanut olla toistaiseksi terveenä. Sille on tehty myös terveystutkimuksia: lonkat A/A, kyynärät 0/0, polvilumpioluksaatio 0/0, ei perinnöllisiä silmäsairauksia, eikä sydämessä ole sivuääniä. Lisäksi Kuura on MLS-vapaa.

bottom of page