top of page

Esittelyssä Vastavalon Aiming High

Yhdistelmästä POHJ MVA FI KVA FI MVA SE MVA NO MVA Astalan Yolanda x C.I.B. FI MVA SE KVA SE MVA NO KVA NO JVA Starmaids Undercover syntyi kolme pentua juhannuksena 2017. Pennuista ensimmäisenä syntyi Vastavalon Aiming High, ”Värsting”, joka asuu perheensä kanssa Etelä-Ruotsissa.

Värsting oli pentuna oman laumansa johtaja. Se oli hyvin voimakastahtoinen ja Persoona isolla Peellä. Värstingillä oli tapana hurmata kaikki jotka se näki. Värsting oli hyvin charmikas ja älykäs pentu, se tykkäsi haastesta ja haastoi ennen kaikkea itseään. Jos joku, niin Värsting on tehnyt todella suuren vaikutuksen niin meihin kasvattajina kuin niihin, jotka sitä pentuna leikittivät ja opastivat meidän lisäksemme.

Värsting on omistajiensa sanoin aina iloinen ja hyvin ihmisrakas. Se haluaa olla omistajiensa lähellä ja mukana kaikessa, mitä he tekevätkin. Värsting saa ulkoilla paljon, ja se näkyy koiran tiiviissä olemuksessa.

Metsässä Värstingistä kuoriutuu esiin eri koira. Sen omistaja kuvailee Värstingin metsästysintoa todella kovaksi, ja koira tekee töitä tuntikausia antamatta koskaan periksi - eikä ihme, sillä Värstingiä on treenattu paljon ja se on saanut tehdä sitä, mistä se nauttii ja missä se on hyvä.


Värstingin tekee erilaiseksi muista kasvateistamme se, että se ei aja jänistä vaan kaurista.


bottom of page