top of page

Esittelyssä Vastavalon Better Than Expected

Yhdistelmästä POHJ MVA FI KVA FI MVA SE MVA NO MVA Astalan Yolanda x C.I.B. FI MVA SE KVA SE MVA NO KVA NO JVA Starmaids Undercover syntyi kolme pentua juhannuksena 2017. Pennuista yksi on Vastavalon Better Than Expected, "Tara", josta alla pieni esittely omistajiensa kertomana.

"Tara on kyllä luonteeltaan todellakin rodunomainen. Itsepäinen, sinnikäs ja omanarvontunteva, mutta myös ihmisläheinen ja hellyyttävä. Riistavietti on vahva, mutta vielä Tara on likihakuinen ja hiukan laiska etsimään jälkeä, jos sitä tai hajuja ei heti löydy. Tosin uskomme Juuson kanssa, että onnistumisien ja ajojen myötä tämä piirre hälvenee ainakin osittain. On harmi, että Juuson metsästysseuran mailla on todella vähän jäniksiä ollut nyt, joka tietenkin vaikuttaa nuoren koiran innokkuuteen. Mahtavaa oli kuulla tänään uutinen Kuusamosta.


Taran sisällä on myös kuin kaksi eri koiraa. Kotona Tara on oikea sohvaperuna, joka nauttii yhdessä köllöttelemisestä eikä todellakaan aina haluaisi lähteä edes pissilenkeille. Välillä kun sitä huhuilee pissille niin se ei edes päätänsä nosta, vaikka tietää että se kuulee ja ymmärtää.


Metsässä koira taas on aivan elementissään, rohkea ja täysin hajujen perässä (jos niitä hajuja vain on). Tytöstä näkee, että sitä metsää varten se on olemassa ja siellä se kokee itsensä ns. kokonaiseksi.

Tara on luonteeltaan myös kokeileva ja ilkikurinen. Ja välillä ihan vaan tyhmä :) Mutta koska tytöllä on myös paljon ilmeitä, osaa Tara ottaa sen sydämensulattavan koiranpentu ilmeen :) Välillä Tara on jopa hyvin dramaattinen ilmeillään ja eleillään, esimerkiksi jos ruoka on myöhässä tai me lähdemme pois kotoa.


Kaiken kaikkiaan Tara on enemmän kuin ikinä osasimme toivoa. Ymmärrämme täysin nyt sen, mitä tarkoittaa se, että beaglen kanssa pitää osata ottaa joskus asiat huumorin kautta Tara on meille ennen kaikkea rakas perheenjäsen, karvalapsi. Maailman paras Kurre." - Milla


bottom of page