top of page

Ruskasta C.I.B.

Innostuin harjoittelemaan kehäkäyttäytymistä Ruskan kanssa kahden vuoden tauon jälkeen. Tiedän - lupasin tuolloin lopettaa. ”Ei me enää lähdetä näyttelyihin”, sanoin.


Ilmoitin Ruskan kuitenkin Iisalmen Kv-näyttelyyn, jonne matkasimmekin eilen. Oli niin ihana nähdä tuttuja pitkästä aikaa! Näyttelyihin meno tuntuu siltä, että menisi melkein kotiinsa.


Beaglekehän taso oli todella kova. Oli myös upeaa nähdä niin kauniita ja komeita beagleja. Sertin arvoisia olikin paljon, ja se oli ihan oikein!


Tällä kertaa tuomari Sakari Poti arvosti Ruskaa nostaen sen Pn1-sijalle. Ruska sai Cacibin, ja nyt voimme anoa C.I.B:tä. Olen niin onnellinen!

Kasvattaja kertoi, että Suomessa on tällä hetkellä yksi elossa oleva Suomen käyttövalio, joka on myös Kansainvälinen muotovalio. On vähän hölmistynyt olokin, en oikein ymmärrä vielä, mitä olemme vahingossa tehneet. Tai no - ei se ihan vahinko ole ollut. Tämä kaikki on sisältänyt vuosien työn niin metsässä kuin kentälläkin ympyrää juoksemassa.


Haluan välittää nöyrimmät kiitokseni kaikille meitä onnitelleille. Ilman mukana eläjiä tämä harrastus ei tuntuisi samalta.
bottom of page